Over Ons

Wij zijn Jornt en Rutger van de Bruine Fruitschaal. De Bruine Fruitschaal is ontstaan vanuit een passie voor snacks en de Nederlandse snackcultuur. Wat begon als een grap met de snertkroket in 2015, is sindsdien uitgegroeid tot een merk met ambitie!

De Bruine Fruitschaal bedenkt snacks uit eigen smaak of in opdracht en werkt onder andere samen met Oliehoorn en Actifood aan vernieuwende producten. Ons menu bestaat onder andere uit de Carbonara kroket, de Boloschijf, de snertkroket, T' Pompeboltsje, de Brunebed, het krokante kaas plankje en nog veel meer. Daarnaast is het goed mogelijk dat je de Bruine Fruitschaal treft op evenementen en feesten.

"Put kracht uit originaliteit, niet uit kwantiteit."
- Munchies/Vice over onorginele snacks

Daarbij hebben wij het Frituur Festival opgezet, waarvan al een aantal succesvolle edities hebben plaatsvonden in Leeuwarden en Groningen. Altijd druk bezocht, en doorgegroeid naar 1000 bezoekers. Het Frituur Festival is een jaarlijks terugkerend evenement en zal in de toekomst op meerdere plekken worden georganiseerd. Elke editie van het festival behaalde landelijk nieuws waaronder de voorpagina van de Telegraaf, RTL-Z en kreeg aandacht op meerdere radiostations.

De Bruine fruitschaal

Bruinefruitschaal@gmail.com

Alle rechten voorbehouden © 2021

Mogelijk gemaakt door Jouw Developer | info@jouwdeveloper.nl